Aikuistyö

Jumalanpalvelukset ovat seurakunnan elämän keskus, ja kutsumme niiden suunnitteluun ja toteutukseen kaikenikäisiä seurakuntalaisia.

Miesten raamattupiiri kokoontuu kahvikamarilla. Vastuuhenkilönä on Ossi Kantola.

Naisten brunssi kokoontuu kahvikamarilla. Toiminnan tuotot ohjataan Naisten Pankille. Brunssin toiminnasta kannattaa seurata kirkollisia ilmoituksia.

Naisten raamattupiiri kokoontuu kahvikamarilla. Vastuuhenkilönä on Päivi Varkki.

Papin saunailta miehille kokoontuu noin joka toinen viikko asuntotalon alakerran saunassa. Saunomisen jälkeen juomme iltakahvit kahvikamarilla ja keskustelemme. Illan päätteeksi luemme luvun Roomalaiskirjettä.

Seurakuntaretkiä ja –leirejä, jotka on tarkoitettu aikuisväelle, järjestetään pari kertaa vuodessa.

Diakoniatyön ryhmätoiminnasta löydät lisätietoa täältä.

Aikuistyö etsii uusia tapoja toimia aikuisväestön parissa. Ideoita ja toiveita saa esittää.

Ikkuna Jumalan todellisuuteen - Minuuttihartaus