Kolmas loppiaisen jälkeinen sunnuntaina kantaa nimeä 'Jeesus herättää uskon'. Opettamalla ihmisiä ja parantamalla sairaita Jeesus ilmaisee jumalallisen kirkkautensa. Hänen ihmetekonsa ja niiden ihmisten todistukset, jotka ovat saaneet tuntea hänen voimansa, herättävät kansallisuudesta riippumatta uskon häneen auttajana ja Vapahtajana. Messussa saarnaa Matti Malinen. Tervetuloa kirkkoon yhteiseen jumalanpalvelukseen sanan ja sakramentin äärelle!

Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän keskus. Se on yhteinen juhla, jonka suunnitteluun ja toteuttamiseen kutsumme vapaaehtoisia seurakuntalaisia. Seurakuntalaisena voit palvella messussa esimerkiksi tekstinlukijana, esirukouksen lukijana, kolehdinkerääjänä tai musiikkiavustajana.

Tervetuloa kirkkoon yhteiseen jumalanpalvelukseen sanan ja sakramentin äärelle!

Raamattu tutuksi -ilta

Erilaisia kuninkaita - millainen kuningas, sellainen kansa

Tervetuloa kirkkoon yhteiseen jumalanpalvelukseen sanan ja sakramentin äärelle!