Loppiaisen messu

Loppiaisen evankeliumi kertoo idän tietäjistä, jotka tulivat osoittamaan kunnioitustaan juuri syntyneelle juutalaisten kuninkaalle. Tietäjät olivat vieraiden kansojen edustajia. Tämä osoittaa, että Kristus on valo kaikille maailman kansoille. Loppiainen muistuttaa kirkon lähetystehtävästä. Joulun sanoma kuuluu kaikille. Messussa saarnaa Matti Malinen. Tervetuloa kirkkoon yhteiseen jumalanpalvelukseen sanan ja sakramentin äärelle!

Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän keskus. Se on yhteinen juhla, jonka suunnitteluun ja toteuttamiseen kutsumme vapaaehtoisia seurakuntalaisia. Seurakuntalaisena voit palvella messussa esimerkiksi tekstinlukijana, esirukouksen lukijana, kolehdinkerääjänä tai musiikkiavustajana.

Messu Vaalan kirkossa klo 10

Messu Vaalan kirkossa klo 10.