Sunnuntain aiheena on Jeesuksen kaste, loppiaisen vanhakirkollinen aihe. Jeesuksen kasteesta näkökulma laajenee kristilliseen kasteeseen yleensä. Kaikki Uuden testamentin tekstit keskittyvät tänä sunnuntaina kasteeseen ja sen merkitykseen kristityn elämässä. Jeesuksen kaste hänen kärsimystiensä alkuna on meidän kasteemme perusta. Kasteessa meidät on liitetty Kristukseen ja hänen kirkkoonsa. Messussa saarnaa Matti Malinen. Tervetuloa kirkkoon yhteiseen jumalanpalvelukseen sanan ja sakramentin äärelle!

Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän keskus. Se on yhteinen juhla, jonka suunnitteluun ja toteuttamiseen kutsumme vapaaehtoisia seurakuntalaisia. Seurakuntalaisena voit palvella messussa esimerkiksi tekstinlukijana, esirukouksen lukijana, kolehdinkerääjänä tai musiikkiavustajana.

Messu Vaalan kirkossa klo 10

Messu Vaalan kirkossa klo 10.