Messussa saarnaa Vesa-Tapio Palokangas, liturgina Helena Koivumaa. Kanttorina on Hannamari Oikarainen. Kirkkokuoro avustaa. Kolehti kerätään lasten hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta. Luottamushenkilöiden tehtävään siunaaminen. Kirkkokahvit.

Kahdenlainen kylvö

Jeesus kertoo vertauksen kylväjästä, joka kylvää hyvän siemenen peltoonsa. Mutta myös hänen vastustajansa kylvää siemenensä. Kummankin kylvämä siemen kasvattaa oman satonsa, mutta ihminen ei kykene aina arvioimaan, missä kulkee Jumalan ja pahan valtakunnan raja. Vasta Jumala tekee oikean erottelun aikojen lopulla. Uskovien tulee sen tähden antaa Jumalan sanan vaikuttaa. Näin he kestävät toistensa heikkouksia odottaessaan Jumalan korjuuaikaa.

Rukousilta

Rukousilta seurakunnan asuntotalon rukoushuoneella klo 18.

Laskiaissunnuntain messu Vaalan kirkossa