Messu Vaalan kirkossa klo 10.

Kansanlähetyksen kirkkopyhä, messu Vaalan kirkossa klo 10.

Saarnaa Veikko Kettunen. Liturgina Vesa-Tapio Palokangas. Kanttorina Risto Vähäsarja. Kolehti kerätään Kainuun Kansanlähetykselle. Kirkkokahvit ja päivätilaisuus.

Elämän leipä

Vanhan antifonitekstin alkusanasta (Jes. 66: 10) saatu nimitys laetare (= iloitkaa) ilmaisee, että tämä sunnuntai on eräänlainen levähdyspaikka, virvoittava keidas paastonajan erämaavaelluksella.

Tätä pyhää on sanottu puolipaastosunnuntaiksi, sillä se sijaitsee keskellä paastonaikaa. Toinen nimitys on leipäsunnuntai, koska päivän tekstit puhuvat viidentuhannen ruokkimisesta ja ihmisten tarvitsemasta hengellisestä ravinnosta. Jeesus itse on elämän leipä. Hän jakaa lahjojaan meille ja opettaa meitä jakamaan omastamme tarvitseville. Sisällöltään tämä sunnuntai sivuaa kiirastorstain aihepiiriä.

Raamattu- ja rukousilta seurakuntasalissa

Herra on minun paimeneni. Raamattu- ja rukousilta seurakuntasalissa klo 18.

Messu kirkossa

Helatorstain messu Vaalan kirkossa

Helatorstain messu Vaalan kirkossa klo 10.