Messussa saarnaa Helena Koivumaa, liturgina on Tapio Karjalainen ja kanttorina on Risto Vähäsarja. Kolehti kerätään taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa kirkon Diakoniarahaston kautta.
Messun jälkeen äitienpäiväkahvit seurakuntasalissa tarjoilee Vaalan Martat.

Jumalan kansan koti-ikävä

Päivän antifonin alusta (Ps. 66:1) saatu nimitys jubilate (= riemuitkaa) muistuttaa pääsiäisajan luonteesta. Seurakunta juhlii iloiten Herran ylösnousemusta ja voittoa kuolemasta ja suuntaa katseensa uuteen elämään taivaassa, minne Jeesus on mennyt valmistamaan omilleen sijaa. Kristityt odottavat "ikävöiden sitä kaupunkia, joka tulee" (Hepr. 13:14). Jeesuksen ylösnousemus on jo nyt tehnyt heidät uusiksi luomuksiksi. Kun Kristus palaa takaisin, heistä tulee hänen kirkastetun ruumiinsa kaltaisia.

Raamattu- ja rukousilta seurakuntasalissa

Herra on minun paimeneni. Raamattu- ja rukousilta seurakuntasalissa klo 18.

Messu kirkossa

Helatorstain messu Vaalan kirkossa

Helatorstain messu Vaalan kirkossa klo 10.