Helatorstain messu Vaalan kirkossa

Helatorstain messu Vaalan kirkossa klo 10.

Messussa saarnaa Tapio Karjalainen ja liturgina on Helena Koivumaa. Kanttorina Risto Vähäsarja. Kolehti kerätään Pakolaisten auttamiseen kriisialueilla Kirkon Ulkomaanavun kautta. Messun jälkeen tänä vuonna 70 vuotta täyttävien syntymäpäiväjuhla seurakuntasalissa.

Korotettu Herra
Helatorstain eli Kristuksen taivaaseenastumisen päivän aihe ja ajankohta, 40 päivää pääsiäisestä, on saatu Apostolien teoista (Ap. t. 1: 6-14).

Kristus korotettiin taivaisiin. Hän on astunut taivaalliselle valtaistuimelle ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella. Hänelle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta. Me emme voi saada yhteyttä Kristukseen inhimillisten aistiemme välityksellä, mutta silti hän on Pyhän Henkensä kautta sanassa ja sakramenteissa läsnä seurakuntansa keskellä. Hänen seuraajiensa tehtävä on viedä sanoma korotetusta Herrasta koko maailmaan.

Raamattu- ja rukousilta seurakuntasalissa

Herra on minun paimeneni. Raamattu- ja rukousilta seurakuntasalissa klo 18.

Messu kirkossa