Messu Säräisniemen kirkossa

Konfirmaatiomessu Säräisniemen kirkossa klo 10

Messussa saarnaa Helena Koivumaa, liturgina Vesa Palokangas. Kolehti kerätään oman seurakunnan nuorisotyölle.

Salattu Jumala
Läntisessä kirkossa määrättiin vuonna 1334, että helluntain jälkeistä sunnuntaita vietetään Pyhän Kolminaisuuden juhlana. Pyhäpäivän sanomassa kiteytyy kirkon opetus Jumalan kolmiyhteisyydestä. Pyhän Kolminaisuuden päivä on uskontunnustuksen päivä.

Raamatuntekstit puhuvat Jumalan salatusta olemuksesta, joka ylittää kaiken ihmisymmärryksen. Jumala on yksi, mutta hän on ilmoittanut meille itsensä Isänä, Poikana ja Pyhänä Henkenä. Hän vaikuttaa Luojana, Lunastajana ja Pyhittäjänä. Usko ei käsittele Jumalan olemusta tiedollisesti eritellen vaan ihmetellen, ylistäen ja hänen armotekojaan julistaen.

Raamattu- ja rukousilta seurakuntasalissa

Herra on minun paimeneni. Raamattu- ja rukousilta seurakuntasalissa klo 18.

Messu kirkossa

Helatorstain messu Vaalan kirkossa

Helatorstain messu Vaalan kirkossa klo 10.