Vaalasta kotoisin olevien pappien ja kanttoreiden sunnuntai. Messussa saarnaa Hannu Lätti ja liturgina on Vilho Vähäsarja. Musiikki: Risto Vähäsarja, Edvard Lätti sekä kirkkokuoron kesäkuoro.
Kolehti kerätään valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä seurakuntien ruokapankkitoiminnan turvaamiseksi ja tehostamiseksi Kirkkopalveluiden kautta.
Kirkkokahvit.
Messun jälkeen keittolounas ja kahvi..Päivätilaisuudessa musiikkia ja seurati. Seurojen jälkeen vielä kahvitarjoilu, Puhujina Sari Kontinen-Koski, Maire Väyrynen, Urpo Karjalainen, Vilho Vähäsarja ja Tapio Karjalainen. Seurakolehti Herättäjä-yhdistyksen lähetystyölle.

Sunnuntain aihe: Armahtakaa!
Ihmisen asia ei ole tuomita lähimmäistään, sillä tuomiovalta kuuluu yksin Jumalalle. Meitä kehotetaan armahtamaan toisiamme ja edistämään oikeuden ja hyvyyden toteutumista. Kuulumme syntisten seurakuntaan, joka elää Jumalan anteeksiantamuksesta.

Messu Vaalan kirkossa klo 10

Rukousilta

Rukousilta seurakunnan asuntotalon Rukoushuoneella klo 18.

Ortodoksinen liturgia

Ortodoksinen liturgia Säräisniemen kirkossa klo 10.