Vaalasta kotoisin olevien pappien ja kanttoreiden sunnuntai. Messussa saarnaa Hannu Lätti ja liturgina on Vilho Vähäsarja. Musiikki: Risto Vähäsarja, Edvard Lätti sekä kirkkokuoron kesäkuoro.
Kolehti kerätään valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä seurakuntien ruokapankkitoiminnan turvaamiseksi ja tehostamiseksi Kirkkopalveluiden kautta.
Kirkkokahvit.
Messun jälkeen musiikkia ja seurat, puhujina Sari Kontinen-Koski, Urpo Karjalainen, Vilho Vähäsarja ja Tapio Karjalainen. Seurakolehti Herättäjä-yhdistyksen lähetystyölle. Keittolounas.

Armahtakaa!
Ihmisen asia ei ole tuomita lähimmäistään, sillä tuomiovalta kuuluu yksin Jumalalle. Meitä kehotetaan armahtamaan toisiamme ja edistämään oikeuden ja hyvyyden toteutumista. Kuulumme syntisten seurakuntaan, joka elää Jumalan anteeksiantamuksesta.

Messu Säräisniemen kirkossa

Juhannuspäivän messu Säräisniemen kirkossa klo 10.

Messu Vaalan kirkossa klo 10. .

Manamansalon muistomerkkikirkko

Iltahartaus