Messu Vaalan kirkossa klo 10

Messun toimittaa Vesa Palokangas, avustaa Marianne Kurtti. Kanttorina on Hannamari Oikarainen. Kolehti kerätään Kiinan raamattutyöhön Suomen ev.lut. kirkon ja Kiinan kristillisen neuvoston vuonna 2000solmitun yhteistyösopimuksen toteuttamiseksi Suomen Pipiliaseuran kautta, Vietääme tänä vuonna 80 vuotta täyttävien syntymäpäiväjuhlaa.

Etsikkoaikoja

Tämä sunnuntai on lähellä juutalaisen perimätiedon mukaista Jerusalemin temppelin hävityspäivää (av-kuun 9. päivä). Tähän tapahtumaan viittaa päivän perinteinen evankeliumi.

Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan. Etsikkoaikaan pätee sana: "Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne" (Hepr. 3: 15).

Messu Vaalan kirkossa klo 10

Rukousilta

Rukousilta seurakunnan asuntotalon Rukoushuoneella klo 18.

Ortodoksinen liturgia

Ortodoksinen liturgia Säräisniemen kirkossa klo 10.