Valvomisen sunnuntain messu Vaalan kirkossa klo 10

Messun toimittaa Vesa Palokangas. Kanttorina on Hannamari Oikarainen. Kolehti kerätään Inkerin kirkon keskushallinnon ja tiedotuksen kehittämiseen Lähetysyhdistys Rauhan Sanan kautta.

Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat "uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee" (2. Piet. 3: 13).

Messu Säräisniemen kirkossa

Rukousilta seurakunnan asuntotalon Rukoushuoneella

Rukousilta seurakunnan asuntotalon Rukoushuoneella klo 18.