Messu Vaalan kirkossa klo 10

2. adventtisunnuntai. Messussa saarnaa Pia Pyhtilä, lituirgina on Vesa Palokangas. Kanttorina on Hannamari Oikarainen. Kolehti kerätään lasten, nuorten ja aikuisten Raamatun tuntemuksen, lukemisen ja opetuksen edistämiseen raamatunlukumateriaalien sekä muun raamattutyön kautta.

Kuninkaasi tulee kunniassa

Evankelisessa kristikunnassa tämän päivän aiheena on Kristuksen tuleminen kunniassaan aikojen lopulla. Tämän ilmaisee myös nimitys adventus glorificationis, jonka Eerik Sorolainen Postillassaan (1621) suomensi sanoilla Christuxen cunnialisesta tulemisesta. Seurakunnan tulee kärsivällisesti kilvoitellen odottaa Kristuksen tuloa. Keskelle hätää ja syyllisyyttä seurakunta on saanut lupauksen pelastuksen ajasta. Tämä lupaus täyttää sen toivolla ja ilolla.

Rukousilta

Rukousilta seurakunnan asuntotalon Rukoushuoneella klo 18.