Sanajumalanpalvelus Vaalan kirkossa klo 10

Messu Vaalan kirkossa klo 10.

Sanajumalanpveluksen toimittaa Vesa Palokangas, Kanttorina on Risto Vähäsarja. Jumalanpalvelusta pääsee seuraamaan facebook liven kautta osoitteessa facebook.com ja valitsemalla Vaalan seurakunta. Voit myös kirjoittaa internetin hakukenttään vaalanseurakunta.fi ja sivun alareunassa on linkki seurakunnan facebook -sivulle.

Pyhän aihe: Jumalan kansan koti-ikävä

Päivän antifonin alusta (Ps. 66:1) saatu nimitys jubilate (= riemuitkaa) muistuttaa pääsiäisajan luonteesta. Seurakunta juhlii iloiten Herran ylösnousemusta ja voittoa kuolemasta ja suuntaa katseensa uuteen elämään taivaassa, minne Jeesus on mennyt valmistamaan omilleen sijaa. Kristityt odottavat "ikävöiden sitä kaupunkia, joka tulee" (Hepr. 13:14). Jeesuksen ylösnousemus on jo nyt tehnyt heidät uusiksi luomuksiksi. Kun Kristus palaa takaisin, heistä tulee hänen kirkastetun ruumiinsa kaltaisia.