Sanajumalanpalvelus Vaalan kirkossa

Jumalanpalvelus Vaalan kirkossa klo 10.

Helatorstain sanajumalanpalvelusVaalan kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksen toimittaa Vesa Palokangas ja kanttorina on Risto Vähäsarja, lauluryhmä avustaa.Yksinlaulua Juho Karjalainen. Jumalanpalvelusta voi seurata vain facebookin kautta.

Pyhän aihe: Korotettu Herra

Helatorstain eli Kristuksen taivaaseenastumisen päivän aihe ja ajankohta, 40 päivää pääsiäisestä, on saatu Apostolien teoista (Ap. t. 1: 6-14).

Kristus korotettiin taivaisiin. Hän on astunut taivaalliselle valtaistuimelle ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella. Hänelle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta. Me emme voi saada yhteyttä Kristukseen inhimillisten aistiemme välityksellä, mutta silti hän on Pyhän Henkensä kautta sanassa ja sakramenteissa läsnä seurakuntansa keskellä. Hänen seuraajiensa tehtävä on viedä sanoma korotetusta Herrasta koko maailmaan.