Seeli Toivion konsertti

Seeli Toivion konsertti

Sellisti ja mezzosopraano Seeli Toivio esiintyy Säräisniemen kirkossa perjantaina 12.6. klo 18 alkavassa konsertissa.
Konsertti kestää tunnin, ja siinä kuullaan mm. J. S.Bachin kauniita sellosarjoja sekä tuttuja lauluja.
Toiviota säestää Risto Vähäsarja uruilla ja pianolla; ohjelmassa on myös Vähäsarjan sävellys "Rukous", jonka Seeli Toivio soittaa sellolla ja säveltäjä itse säestää.
Seeli Toivio on esiintynyt kotimaan lisäksi mm. New Yorkin Carnegie Hallissa ja Japanissa. Hän on musiikin tohtori (Sibelius-Akatemia). Konsertissa hän kertoo mm. yli 200-vuotiaasta sellostaan. Myynnissä Toivion cd-levyjä, mm. kaikki Bachin sellosarjat ja laululevyjä. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Ohjelmamaksu käteisellä, mielellään tasarahana. Levyt voisi mielellään maksaa kortilla (lähimaksu käy).
Tervetuloa Sellon ja laulun taikaan!