Messu Vaalan kirkossa JUMALANPALVELUS TOIMITETAAN ILMAN LÄSNÄOLEVAA SEURAKUNTAA JA SITÄ VOI SEURATA VAALAN SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVUN KAUTTA.

Messu Vaalan kirkossa klo 10 JUMALANPALVELUS TOIMITETAAN ILMAN LÄSNÄOLEVAA SEURAKUNTAA JA SITÄ VOI SEURATA VAALAN SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVUN KAUTTA.

Messun toimittaa Timo Kosola ja kanttorina on Risto Vähäsarja. Kolehti kerätään Suomen Idäntyölle kansainväliseen diakoniatyöhön. JUMALANPALVELUS TOIMITETAAN ILMAN LÄSNÄOLEVAA SEURAKUNTAA JA SITÄ VOI SEURATA VAALAN SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVUN KAUTTA.

Jumala on rakkaus

Joulukuun 27. päivä on vanhan ajan lopulta asti omistettu apostoli Johannekselle, joka kirkon perinteessä on samastettu neljännen evankeliumin kirjoittajaan. Johanneksen päivän sijoittaminen joulunpyhiin johtunee siitä, että Johanneksen evankeliumin alku julistaa Sanan lihaksituloa.

Johannes korostaa Jumalan rakkautta ihmisiä kohtaan. Tämä rakkaus on tullut ilmi Jeesuksen syntymässä. Jumalan rakkaus velvoittaa kristityt rakastamaan toisiaan.