Messu Vaalan kirkossaJUMALANPALVELUS TOIMITETAAN ILMAN LÄSNÄOLEVAA SEURAKUNTAA JA SITÄ VOI SEURATA VAALAN SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVUN KAUTTA.

Messu Vaalan kirkossa klo 10 JUMALANPALVELUS TOIMITETAAN ILMAN LÄSNÄOLEVAA SEURAKUNTAA JA SITÄ VOI SEURATA VAALAN SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVUN KAUTTA.

Messun toimittaa Timo Kosola. Kanttorina on Liisa Vähäsarja. JUMALANPALVELUS TOIMITETAAN ILMAN LÄSNÄOLEVAA SEURAKUNTAA JA SITÄ VOI SEURATA VAALAN SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVUN KAUTTA.

Jeesuksen nimessä

Tammikuun ensimmäinen päivä sai kirkollisen sisältönsä jo ennen kuin sitä vietettiin kalenterivuoden vaihtumisen päivänä. Päivä on ns. joulun oktaavi (kahdeksas päivä, viikon kuluttua vietettävä jälkijuhla). Kuvaus Jeesuksen lapsuudesta on ehtinyt ympärileikkaukseen ja nimenantoon asti, ja siihen liittyen tekstit puhuvat Jeesuksen nimen merkityksestä. Muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei meille ole annettu. Jeesus-nimi merkitsee 'Herra on apu, Herra pelastaa'. Siihen nimeen on turvallista luottaa alkavana vuotena.