Jumalanpalvelus Vaalan kirkossa JUMALANPALVELUS TOIMITETAAN ILMAN LÄSNÄOLEVAA SEURAKUNTAA JA SITÄ VOI SEURATA VAALAN SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVUN KAUTTA.

Messu Vaalan kirkossa klo 10. JUMALANPALVELUS TOIMITETAAN ILMAN LÄSNÄOLEVAA SEURAKUNTAA JA SITÄ VOI SEURATA VAALAN SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVUN KAUTTA.

Jumalanpalveluksen toimittaa Timo Kosola. Kanttorina on Hannamari Oikarainen. Kolehti kerätään teemalla Jumalan rakkaus ylittää kaikki raja-aidat. Kolehti seurakuntatyöhön Suomen Lähetysseuran kautta. JUMALANPALVELUS TOIMITETAAN ILMAN LÄSNÄOLEVAA SEURAKUNTAA JA SITÄ VOI SEURATA VAALAN SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVUN KAUTTA.

Jeesus, maailman valo

Loppiaisen evankeliumi kertoo idän tietäjistä, jotka tulivat osoittamaan kunnioitustaan juuri syntyneelle juutalaisten kuninkaalle. Tietäjät olivat vieraiden kansojen edustajia. Tämä osoittaa, että Kristus on valo kaikille maailman kansoille. Loppiainen muistuttaa kirkon lähetystehtävästä. Joulun sanoma kuuluu kaikille.