Sanajumalanpalvelus Vaalan kirkossa JUMALANPALVELUS TOIMITETAAN ILMAN LÄSNÄOLEVAA SEURAKUNTAA JA SITÄ VOI SEURATA VAALAN SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVUN KAUTTA.

Jumalanpalvelus Vaalan kirkossa klo 10. JUMALANPALVELUS TOIMITETAAN ILMAN LÄSNÄOLEVAA SEURAKUNTAA JA SITÄ VOI SEURATA VAALAN SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVUN KAUTTA.

Jumalanpalveluksessa saarnaa Vesa Palokangas ja liturgina on Timo Kosola. Kanttorina on Liisa Vähäsarja. Kolehti kerätään Oulun hiippakunnan toimintaan nuoriso- ja kasvatustyössä, lähetystyössä sekä diakoniatyössä. JUMALANPALVELUS TOIMITETAAN ILMAN LÄSNÄOLEVAA SEURAKUNTAA JA SITÄ VOI SEURATA VAALAN SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVUN KAUTTA.

Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa

Kaanan häitä kuvaava teksti oli aikoinaan yksi loppiaisen aiheista. Kun kertomus tietäjistä liitettiin keskiajalla loppiaiseen, evankeliumiteksti Kaanan häistä sijoitettiin toiseen loppiaisen jälkeiseen sunnuntaihin. Näin kirkkovuodessa siirrytään Jeesuksen lapsuudesta hänen julkisen toimintansa alkuun. Jeesus kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja.