SanajumalanpalvelusVaalan kirkossa

Jumalanpalvelus Vaalan kirkossa

Jumalanpalveluksessa lähtösaarnan pitää Timo Kosola ja liturgina on Vesa Palokangas. Timo siirtyy Oulun Tuiran seurakunnan palvelukseen 1.5.2021. Kiitämme Timoa ja toivotamme Hyvän Jumalan siunausta tuleviin päiviin. Jumalanpalvelusta voi seurata facebookin kautta.

Jumalan kansan koti-ikävä

Päivän antifonin alusta (Ps. 66:1) saatu nimitys jubilate (= riemuitkaa) muistuttaa pääsiäisajan luonteesta. Seurakunta juhlii iloiten Herran ylösnousemusta ja voittoa kuolemasta ja suuntaa katseensa uuteen elämään taivaassa, minne Jeesus on mennyt valmistamaan omilleen sijaa. Kristityt odottavat "ikävöiden sitä kaupunkia, joka tulee" (Hepr. 13:14). Jeesuksen ylösnousemus on jo nyt tehnyt heidät uusiksi luomuksiksi. Kun Kristus palaa takaisin, heistä tulee hänen kirkastetun ruumiinsa kaltaisia.