Perhemessu Vaalan kirkossa mklo 14

Mikkelinpäivän perhemessun toimittaa Vesa Palokangas ja kanttorina on Hannmari Oikarainen.Musiikissa avustaa lapsikuoro.Kolehti kerätään kummiuden ja kristillisen kasvatuksentukemiseen Lasten ja nuorten keskus ry:n kauta. Kirkkokahvit.

Jumalan sanansaattajat

400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.

Mikkelinpäivää vietetään 29.9. tai, jos se on arkipäivä, seuraavana sunnuntaina.