TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Vaalan seurakunta on pieni ja vireä maalaisseurakunta Oulujärven rantamilla. Vaalan seurakunnassa on haettavana talouspäällikön virka. Virka on osa-aikainen (60%).

Tehtäviin kuuluvat seurakunnan talouteen ja kiinteistöihin liittyvät esimiestehtävät. Talouspäällikkö on kirkkoneuvostossa ja -valtuustossa toimenkuvaansa kuuluvissa asioissa valmistelijana, esittelijänä sekä sihteerinä.

Virka täytetään 1.4.2019 alkaen ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kelpoisuusehtona on tradenomin (AMK) tai aiempi opistoasteen tutkinto laskentatoimesta tai muu vastaava virkaan soveltuva tutkinto. Viran palkkausryhmä on J10. Viranhaltijan tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsen.

Lisätietoja antavat talouspäällikkö Anna Heikkinen, p. 044 314 0016 (anna.k.heikkinen@evl.fi) ja kirkkoherra Vesa-Tapio Palokangas,
p. 044 314 0013 (vesa-tapio.palokangas@evl.fi)

Hakemukset osoitetaan Vaalan kirkkoneuvostolle ja toimitetaan 8.2.2019 klo 15 mennessä osoitteella Vaalan seurakunta, Järvikyläntie 3, 91700 VAALA.

Uutiset on hetkellisesti pois käytöstä.