Lähetystyö

Lähetystyön tarkoituksena on mahdollistaa evankeliumin vieminen niiden keskuuteen, jotka eivät vielä ole kristittyjä eivätkä ole kuulleet evankeliumia. Lähetystyö kerää varoja vapaaehtoiseen lähetyskannatukseen. Lähetys järjestää vuoden aikana lähetystapahtumia, -lounaita ja -myyjäisiä. Lähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa kodeissa. Yksi joulunajan suosituimmista tapahtumista on Suomen Lähetysseuran tuottama Kauneimmat Joululaulut, joita järjestetään seurakunnassa joulun alla. Tapahtumista ilmoitetaan lähetyksen ilmoitustaululla, kirkollisissa ilmoituksissa sekä seurakunnan omilla tiedotuskanavilla.

Lisätietoa lähetystyöstä saat seuraavilta sivuilta:

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys
Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys
Suomen Lähetysseura
Medialähetys Sanansaattajat
Suomen Pipliaseura
Evankelisluterilainen lähetysyhdistys Kylväjä

Kansainvälistä apua

Kansainvälinen diakonia on maailman köyhimpien ihmisten aineellista ja henkistä auttamista. Työhön kerätään varoja esimerkiksi jumalanpalveluskolehtien kautta. Naisten brunssilla kerätään varoja Naisten Pankin kautta kehitysmaiden naisille. Seuraa ilmoituksia Tervareitistä ja Internet-sivuiltamme. Lisätietoja Naisten Pankista ja kansainvälisestä diakoniasta ylipäätään löydät Kirkon Ulkomaanavun kotisivuilta.

poika pelaa palloa