Lähetystyö

Lähetystyön tarkoituksena on mahdollistaa evankeliumin vieminen niiden keskuuteen, jotka eivät vielä ole kristittyjä eivätkä ole kuulleet evankeliumia. Lähetystyö kerää varoja vapaaehtoiseen lähetyskannatukseen. Lähetys järjestää vuoden aikana lähetystapahtumia, -lounaita ja -myyjäisiä. Lähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa kodeissa. Yksi joulunajan suosituimmista tapahtumista on Suomen Lähetysseuran tuottama Kauneimmat Joululaulut, joita järjestetään seurakunnassa joulun alla. Tapahtumista ilmoitetaan lähetyksen ilmoitustaululla, kirkollisissa ilmoituksissa sekä seurakunnan omilla tiedotuskanavilla.

Lisätietoa lähetystyöstä saat seuraavilta sivuilta:

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys
Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys
Suomen Lähetysseura
Medialähetys Sanansaattajat
Suomen Pipliaseura
Evankelisluterilainen lähetysyhdistys Kylväjä

Kansainvälistä apua

Kansainvälinen diakonia on maailman köyhimpien ihmisten aineellista ja henkistä auttamista. Työhön kerätään varoja esimerkiksi jumalanpalveluskolehtien kautta. Naisten brunssilla kerätään varoja Naisten Pankin kautta kehitysmaiden naisille. Seuraa ilmoituksia Tervareitistä ja Internet-sivuiltamme. Lisätietoja Naisten Pankista ja kansainvälisestä diakoniasta ylipäätään löydät Kirkon Ulkomaanavun kotisivuilta.

Hei!

Lähetystyö maailmalla jatkuu ja tarvitsee tukeamme. Tällä hetkellä emme voi järjestää tapahtumia tai tilaisuuksia joissa keräisimme varoja työn tukemiseksi mutta emmehän unohda lähetystyötä!

Haastan sinut tukemaan lähettejämme ja rajan takana tehtävää työtä antamalla rahalahjasi tueksi vaikean ajan yli alla näkyvien tilien tai linkkien kautta.

Suomen Lähetysseuran lähetit: Pia ja Mikko Pyhtilä Lähetysseuran tilinumero: FI38 8000 1400 1611 30 viitenumero: 4 074524 002222 569 tai MobilePay-numero: 25139 Suomen Lähetysseuran keräysluvat: Manner-Suomi RA/2020/3, voimassa 3.1.2020-31.12.2020, myönnetty 3.1.2020, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2019/6111, voimassa 2020, myönnetty 13.8.2019 Ahvenanmaan maakuntahallitus.

Suomen Kansanlähetyksen lähetit: Maria Karjalainen: https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-…/karjalainen-maria/ Mirjami Uusitalo: https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-…/uusitalo-mirjami/

Vienan Karjalan työ: Kansainvälinen tilinumero Osuuspankissa: FI26 5177 0020 080756 Swift-tunnus OKOYFIHH

Viitenumerot: Työntekijän palkkaukseen 1025 Lapsi-nuorisotyön tukeminen 3010 Musiikkityön tukeminen 4080 Diakoniatyön tukeminen 5270 Tärkeä ajankohtainen kohde 6350

Kiitos lahjastasi!