Lapsityö

Seurakunnan varhaiskasvatus on kaste- ja lähetyskäskyn eteenpäin viemistä ja sitä kautta lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukemista kristillisen kasvatusperiaatteen mukaan. Tavoitteena on lapsen yksilöllinen kohtaaminen ja sosiaalisiin tarpeisiin vastaaminen.

Seurakuntamme lapsityö on perheiden ja alle kouluikäisten parissa tehtävää työtä.

Päiväkerho kokoontuu Vaalan kirkolla päiväkerhotilassa.

Perhekerho kokoontuu seurakuntasalissa keskiviikkoisin klo 9.30-11.

Päiväkerhotilassa kokoontuu muksuparkki n. kaksi kertaa kuukaudessa, jonne voi tuoda 0-5 -vuotiaat lapset hoitoon ennakkoilmoittautumisten mukaan. Muksuparkissa leikitään, lauletaan ja askarrellaan yhdessä ohjaajien kanssa. Varaathan omat eväät mukaan välipalahetkeen. Parkkiin voit ilmoittautua viimeistään edellisenä päivänä lastenohjaaja Marjo Niskakankaalle 044 314 0011 tai Oulunkaaren lapsiperheiden kotipalvelun Anu Harviolle 050 310 6978.