Lapsityö

Kirkkomme kasvatus on kaikenikäisten kokonaisvaltaisen kasvun mahdollistamista ja sen tukemista. Se on yhdessä tekemistä, olemista ja ihmettelyä. Kasvatuksen olemukseen kuuluu nähdä ja kohdata ihminen arvokkaana, Jumalan kuvaksi luotuna, juuri sellaisena kuin hän sillä hetkellä on. Jokainen saa kasvaa omana itsenään. Jokaisella on oikeus kehittyä, kokea oppimisen iloa ja saada kasvuunsa tukea.

Seurakuntamme lapsityö on perheiden ja alle kouluikäisten parissa tehtävää työtä.

Päiväkerhot kokoontuvat Vaalan kirkolla ja Pelson kylätalolla.

Perhekerho kokoontuu seurakuntasalissa torstaisin klo 9.30-11.

Keskiviikkoaamuisin klo 9-11 on päiväkerhohuoneessa muksuparkki, jonne voi tuoda 0-5 -vuotiaat lapset hoitoon ennakkoilmoittautumisten mukaan. Muksuparkissa leikitään, lauletaan ja askarrellaan yhdessä ohjaajien kanssa. Varaathan omat eväät mukaan välipalahetkeen. Parkkiin voit ilmoittautua viimeistään edellisenä päivänä lastenohjaaja Helena Heleniukselle 044 314 0011 tai Oulunkaaren lapsiperheiden kotipalvelun Anu Harviolle 050 310 6978.