Lapsityö

Seurakunnan varhaiskasvatus on kaste- ja lähetyskäskyn eteenpäin viemistä ja sitä kautta lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukemista kristillisen kasvatusperiaatteen mukaan. Tavoitteena on lapsen yksilöllinen kohtaaminen ja sosiaalisiin tarpeisiin vastaaminen.

Seurakuntamme lapsityö on perheiden ja alle kouluikäisten parissa tehtävää työtä.

Päiväkerho kokoontuu Vaalan kirkolla päiväkerhotilassa.

Perhekerho kokoontuu Veneheiton koululla parillisina viikkoina keskiviikkoisin klo 10.00-11.30. Parittomina viikkoina keskiviikkoisin perhekerho kokoontuu Vaalan seurakuntatalolla klo 10.00-11.30.

Veneheiton koululla kokoontuu muksuparkki parillisina viikkoina perjantaisin klo 9-11.30. Parkkiin voi tuoda 0-5 -vuotiaat lapset hoitoon ennakkoilmoittautumisten mukaan. Muksuparkissa leikitään, lauletaan ja askarrellaan yhdessä ohjaajien kanssa. Varaathan omat eväät mukaan välipalahetkeen. Parkkiin voit ilmoittautua viimeistään edellisenä päivänä lastenohjaaja Anita Vatkaselle 044 314 0011 tai Oulunkaaren lapsiperheiden kotipalvelun Anu Harviolle 050 310 6978.