urut

Musiikkityö

 

Seurakunnan musiikkityöstä vastaa kanttori. Musiikkityön tehtävänä on vastata musiikista jumalanpalveluksissa, toimituksissa ja muissa tilaisuuksissa. Musiikkityö järjestää sävelhartauksia, konsertteja ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikin työmuoto vastaa myös musiikkikasvatuksesta.

Musiikki on tärkeä osa seurakuntalaisen hengellisyyttä. Se on ylistystä ja rukousta, ja se luo yhteyttä kristittyjen välille. Musiikki lohduttaa surun keskellä, tuo iloa ja toivoa arkeen ja ilmentää riemua, kiitosta ja rakkautta juhlan hetkellä.

Kirkkokuoro

Kirkkokuoron tärkeimpiä ominaisuuksia ovat yhdessä tekeminen, laulamisen ilo sekä hengellisen musiikin perinteen vaaliminen. Lisäksi kuoro avustaa seurakunnan jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kirkkokuoro on tarkoitettu eri-ikäisille naisille ja miehille.

Kirkkokuoro perjantaisin klo 17-18.30.

 

 

 

 

Lapsikuoro

Seurakunnan lapsikuoro aloitti toimintansa syksyllä 2021.

Kuoroon ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet kouluikäiset. Kuoro torstaisin klo 15.00- 16.00. Koulusta suoraan tuleville tarjolla pientä välipalaa.

HUOM! KUORO TAUOLLA VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI!

Laulupiiri 

Laulupiirissä lauletaan kirkkovuoteen, vuodenaikaan tai muuhun ajankohtaiseen teemaan sopivia lauluja. Laulupiiri on tarkoitettu kaikille yhdessä laulamisesta pitäville, eikä toiminta vaadi sitoutumista. Tule laulamaan yhdessä hyvää mieltä! Laulupiiri torstaisin klo 18.00 joka kolmas viikko.

Kevään kokoontumiset:

3.2. 

24.2. 

17.3.

7.4. 

28.4. 

19.5.