vaala urkupilli risti

Musiikkityö

Seurakunnan musiikkityöstä vastaa kanttori. Musiikkityön tehtävänä on vastata musiikista jumalanpalveluksissa, toimituksissa ja muissa tilaisuuksissa. Musiikkityö järjestää sävelhartauksia, konsertteja ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikin työmuoto vastaa myös musiikkikasvatuksesta.

Musiikki on tärkeä osa seurakuntalaisen hengellisyyttä. Se on ylistystä ja rukousta, ja se luo yhteyttä kristittyjen välille. Musiikki lohduttaa surun keskellä, tuo iloa ja toivoa arkeen ja ilmentää riemua, kiitosta ja rakkautta juhlan hetkellä.

Kirkkokuoro

Kirkkokuoron tärkeimpiä ominaisuuksia ovat yhdessä tekeminen, laulamisen ilo sekä hengellisen musiikin perinteen vaaliminen. Lisäksi kuoro avustaa seurakunnan jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kirkkokuoro on tarkoitettu eri-ikäisille naisille ja miehille.

Kuoroharjoitukset pidetään keskiviikkoisin Vaalan seurakuntasalissa klo 18.00-19.30. Ota rohkeasti yhteyttä kanttori Hannamari Oikaraiseen 044-3140010. Tervetuloa laulamaan!

Lapsikuorot

Kouluikäisten kuoro

Kouluikäisten kuorossa lauletaan lapsille tarkoitettua musiikkia. Tärkeintä on säilyttää laulamisen ilo ja yhdessä tekeminen. Muutaman kerran vuodessa kuoro avustaa jumalapalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoro pidetään seurakuntasalissa keskiviikkoisin 13.30-14.45. Kuoron aluksi on tarjolla pientä välipalaa. Tervetuloa!

3-6-vuotiaiden kuoro

Alle kouluikäisten kuoron toiminta on muskariluonteista. Kuorossa lauletaan ja leikitään. Tärkeää on lasten kohtaaminen ja yhdessä tekeminen. Opettelemme uusia lauluja ja pidämme toivelauluhetkiä. Tarvittaessa vanhemmat voivat olla mukana kuorossa. Kuoro pidetään seurakuntasalissa keskiviikkoisin klo 17-17-45. Tervetuloa!

HUOM! Kaikkiin kuoroihin voi tulla myös kesken toimintakauden.