vaala urkupilli risti

Musiikkityö

Seurakunnan musiikkityöstä vastaa kanttori. Musiikkityön tehtävänä on vastata musiikista jumalanpalveluksissa, toimituksissa ja muissa tilaisuuksissa. Musiikkityö järjestää sävelhartauksia, konsertteja ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikin työmuoto vastaa myös musiikkikasvatuksesta.

Musiikki on tärkeä osa seurakuntalaisen hengellisyyttä. Se on ylistystä ja rukousta, ja se luo yhteyttä kristittyjen välille. Musiikki lohduttaa surun keskellä, tuo iloa ja toivoa arkeen ja ilmentää riemua, kiitosta ja rakkautta juhlan hetkellä.

Kirkkokuoro

Vaalan seurakunnassa toimii kirkkokuoro, joka on tarkoitettu eri-ikäisille naisille ja miehille.   Kuoron ohjelmisto koostuu  1-4-äänisestä  hengellisestä musiikista. Kuoro avustaa seurakunnan jumalanpalveluksissa sekä muissa seurakunnan tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Harjoitukset ovat perjantaisin klo 17.00-18.30 seurakuntakeskuksessa. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kanttori Risto Vähäsarjaan p. 044 3140010. Tervetuloa mukaan!