urut

Musiikkityö

 

Seurakunnan musiikkityöstä vastaa kanttori. Musiikkityön tehtävänä on vastata musiikista jumalanpalveluksissa, toimituksissa ja muissa tilaisuuksissa. Musiikkityö järjestää sävelhartauksia, konsertteja ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikin työmuoto vastaa myös musiikkikasvatuksesta.

Musiikki on tärkeä osa seurakuntalaisen hengellisyyttä. Se on ylistystä ja rukousta, ja se luo yhteyttä kristittyjen välille. Musiikki lohduttaa surun keskellä, tuo iloa ja toivoa arkeen ja ilmentää riemua, kiitosta ja rakkautta juhlan hetkellä.

Kirkkokuoro

Kirkkokuoron tärkeimpiä ominaisuuksia ovat yhdessä tekeminen, laulamisen ilo sekä hengellisen musiikin perinteen vaaliminen. Lisäksi kuoro avustaa seurakunnan jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kirkkokuoro on tarkoitettu eri-ikäisille naisille ja miehille.

Kirkkokuoro torstaisin klo 17-18.30.

 

 

 

 

Lapsikuoro

Lapsikuoron harjoitus

to 16.3. klo 16.00

 Vaalan kirkko ja seurakuntakeskus

Lapsikuoron harjoitus

Tervetuloa, 7-13-vuotiaat tytöt ja pojat, ensimmäiseen lapsikuoron harjoitukseen Vaalan kirkkoon.
Lisätietoja Taru kanttorilta p. 044 314 0010.

Laulupiiri 

Laulupiirissä lauletaan kirkkovuoteen, vuodenaikaan tai muuhun ajankohtaiseen teemaan sopivia lauluja. Laulupiiri on tarkoitettu kaikille yhdessä laulamisesta pitäville, eikä toiminta vaadi sitoutumista. Tule laulamaan yhdessä hyvää mieltä! Laulupiiri torstaisin klo 18.00 joka kolmas viikko.

Kevään kokoontumiset:

3.2. 

24.2. 

17.3.

7.4. 

28.4. 

19.5.